Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Amikor a metróban bemondják a...

Amikor a metróban bemondják a végállomásnál, hogy "Kérjük sziveskedjenek elhagyni a vonatot és erre figyelmeztessék utastársaikat is" akkor ti szoktatok szólni valakinek, hogy "elhagyom a vonatot"?

Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig elkiáltom magam, hogy itt le kell szállni mindenkinek!
2019. jan. 24. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szólni kell nekik hogy leszállsz, mit képzelsz hol vagy... Nem assassins creed, hogy csak settenkedve leszállsz. És ha valaki elfelejt szólni hogy leszáll, akkor a vezető menjen végig hogy megkeresse hol van, aztán nem találja mert már rég leszállt csak nem szólt... Milyen dolog az ilyen.
2019. jan. 24. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Nem azt kell jelezni, hogy te "elhagyod a vonatot". Hanem illik szólni ha valaki például elalszik. Itt nem feltétlenül alkoholista lecsúszottakra gondolok, lehet egy sima egyetemista is egy hosszú nap, utazás után.
2019. jan. 24. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az túlzás, hogy szoktam, de ha valaki nagyon el van varázsolva vagy tévedve, természetesen szólok. Kivéve ha ápolatlan az illető, akkor nyilván nincs sok kedvem még ennyi interakcióhoz sem.
2019. jan. 24. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1× nekem már a Kossuth térnél szólt, hogy ne aludjak, pedig csak lecsuktam cseppet a szememet:).

Épp tegnap gondolkodtam ezen, hogy mi lenne, ha valakinek szólnék, csak úgy, hogy "Itt a végállomás". Mindegy.

Vannak a peronőrök, akik így is-úgy is, de benéznek a metrókba a végén.

2019. jan. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!