Hogyan kezeljem ha kiderult hogy gyogyithatatlan betegsegem van?
Rendornek készülök/készültem,vizsgak előtt állok, es nem rég diagnosztizáltak nálam szklerózis multiplexet 19 évesen. Ami egy szervezetet lassan leepito gyogyithatatlan immunbetegseg.
Egyaltalan nem tudok most mit kezdeni magammal ebben a tudatban hogy lassan alandoan masok segitsegere kell tamaszkodnom es rokkant leszek. Anyukám egyedül nevel minket tesómmal es igy is megszoritva élünk, az egyetlen opciom a rendorseg volt, ezt tuztem ki célnak , hogy minel magasabbra masszak ott.
Ezzel a betegsegem teljesen elvagta a fő celomat, a tudat, a tehetetlenség, hogy teher leszek masoknak nagyon mely depresszioba süllyeszt
Tudnatok tanacsot adni hogyan dolgozzam fel es. Fogadjam ezt el?
Kedves kérdező az SM-nek többféle lefolyása van, több SM-es beteg teljes életet tud élni, nagyon-nagyon sokáig. Érdemes lenne más SM-es betegekkel találkoznod, beszélned.
A Rendőrség mint pálya sajnos ugrott de szerintem ezen kívül még számos munkalehetőség lehetne. Érdemes lenne elmenni egy pályaválasztási tanácsadóhoz.
Az élet sokszor arcon vág, és rád üvölt: "NEKED NEM EZ A JÖVŐD".
Ugyan nem ilyen módon, de sokszor belefutottam én is ebben a pofonba.
Kesereghetsz rajta, sajnálhatod magad, hogy "miért pont én", de nem lesz más.
Mit tudsz tenni? Hátra arcot fordítasz mindennek amit eddig elképzeltél az életedről, a jövőről, és új célnak szenteled az életedet.
Kitartást, és addig amíg tudsz levegőt venni abszolút tilos feladni!!
"if you're still breathing, you're the lucky ones"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!