Elmondjam neki? Bővebben lennt
Az a helyzet,hogy én egy magánéktanár vagyok és több 100 gyerek jár hozzám énekórákra, de van 1 illető akivel ritka jó a kapcsolatunk, már nem tanár-diák viszony hanem annál sokkal több. Mindent megosztunk egymással, már olyan mintha barátnők lennénk. Szerintem ő érzi azt,hogy én mennyire szeretem, és látom rajta hogy ő ezt viszonyozza is. A kérdés az,hogy ezt szerintetek elmondjam neki? Azt,hogy örülök, hogy ilyen jó a viszonyunk,és hogy mennyire szeretem, és olyan mintha a saját gyermekem lenne? Ha elmondom, nem fog elszállni magától és a többiek előtt felvágni? Persze a többieket is kedvelem de ő más... Különben és 31 éves vagyok az illető 17. Tanácstalan vagyok, mert annyira jó lenne ezt elmondani neki...de tartok attól,hogy a többieknek ezt visszamondja és esetleg elszáll magától! Segítsetek!
Normális válaszokat szeretnék....Köszönöm!
Nem értem hogy miért félsz?
Ha a természete miatt szereted akkor tudnod kell,hogy fog reagálni,de ha ennél több az amit érzel,akkor semmiképp ne mond,mert az egy lavinát is el indithat,ugyis érzi a szimpátiát és a szeretetett,minek kell szavakba is önteni.
Az én tanácsom,NE mondj neki semmit!!!
Ha bízol benne elmondod neki.
De amúgy magától is rájön nem?
Szerintem ő érzi ezt, de...
Nem,nem vagyok belé szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!