Ki tud érdekességeket a Titanic-ról?
Tegnap néztem meg a filmet és engem borzasztóan megindított. Nagyon érdekel a téma, és szeretnék minél több érdekes történetet, tényt megtudni a katasztrófáról. És nem azt mondom, hogy nem érdekel a film, mert szerintem az egyik legjobb amit valaha láttam, de engem most az IGAZ történet érdekel. Természetesen, ha valaki tud a filmmel kapcsolatos érdekességet is akkor kérlek ne tartsátok magatokban, mert ez is érdekel, de az igaz történetet szeretném előtérbe helyezni.
A válaszokat előre is köszönöm! <3 <3 <3
ápr. 19. 01:21
Érdekes konteo (konspirációs teória). Olvastam már hasonlót, de ezt még nem. A hivatalos verzión felül hogy miért történt a baleset, legalább 10 másik variáció is felmerült annak okaként.
Esetleg az M/S Estónia elsülyedéséről is van valami elméletet?
De vissza térve a Titanichoz.
Egy kis érdekesség:
"A legszívbemarkolóbb néhány cipő, csizma, köpeny ruha látványa. Már ha ismerjük történetüket.
A törmeléksávban egymás mellett fekszik egy gyermek és egy női cipő, mintha tulajdonosaik most léptek volna ki belőlük. Van egy csizma is, mellette viharkabát. Nem a szekrényből estek ki: emberek viselték őket, de testük feloldódott, a ruha maradt
– tárja fel a megdöbbentő részletet Elter Tamás."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!