Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel hogy...

Hogy dolgozzam fel hogy gyerekkormban egy luzer fos voltam és emiatt a felnőttkorom is egy kalap szar lett?

Figyelt kérdés
ma 20:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Hogy lehet elengedni a múltat?
ma 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát de a múltat miért befolyásol?

Gimiben én is lúzer voltam, egyetemen pedig népszerű. Vállalkozó lettem, új társaságba is gyorsan beleszokok. Ne befolyásoljon, bármikor lehetsz egy új ember.

ma 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán az önismeret az, amire szükséged lenne, meg egy cél.
ma 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Cél az van, de elérhetetlen, mert nem vagyok kitarto meg akaraterőm sincs
ma 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Na annak az első lépése az önismeret fejlesztése. És ha ez magadtól nem megy, akkor ne félj segítséget kérni (pl pszichológus). Nem létezik elérhetetlen cél, legfeljebb olyan, ami fizikai törvényekbe ütközik. Nyilván mindegyik megkívánja a belefektetett munkát és erőfeszítést részedről, nem ingyen adják. Én sem azért jutottam oda, ahova jutottam, mert a seggem alá pakolt bárki mindent, hanem azért, mert szeretem azt, amivel foglalkozok, és az idáig vezető utam során mindent magamnak kellett megteremtenem, kitartó és türelmes munkával, önszorgalommal. Nem volt egy egyszerű dolog rájönnöm erre, de a tapasztalataimból megtanultam, hogy miért is érdemes továbbképeznie magát az embernek. Máskülönben mehet az ember a levesbe, az is egy opció.
ma 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!