Wattpad borító?
Tud valaki jó Wattpados borítókészítőt? Akiket eddig néztem: ARTemis_Covers, Emma496, Sajtburger_offical, CseniLuna411 és Chibi-chan013. Közülük kit ajánlanátok?
Esetleg tudtok még több jó borítószerkesztőt? (Ilyeneket, hogy Calye_Naomy és Szjgnora, ne írjatok, az ő terveik nem tetszenek!)
Lehet, összetévesztem valakivel, de nem ő az, aki csak a szerkesztéseit teszi ki?
Róla még nem hallottam, de mibdjárt megnézem.
Kiteszi a szerkesztéseit, de azokat, amiket "rendelünk". Olyanokat is tesz fel, amiket csak úgy kedvtelésből szerkeszt, és ha neked megtetszik, akkor szívesen átírja a szöveget, hogy passzoljon a könyvedre.
Nagyon kedves és segítőkész. Reggel szóltam neki, hogy tudna-e készíteni, írtam egy-két kiindulópont. Ő elfogadta, és estére már meg is volt. Aztán még kicsit javítgattunk rajta, és tökéletes! :D
Végül úgy vagyok vele, hogy ARTemis_Covers, Emma496, Sajtburger_offical, CseniLuna411 és Chibi_chan013 közül fogok választani, csak még azt nem tudom, ki.
MickeySophieChristina tervei nem igen jöttek be, de köszi az ajánlatot. Még Abeth98-on még agyalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!