Szerintetek mivel szerkesztheti ezeket a borítókat? Rajzolja? Vagy van erre valamilyen alkalmazás?
Nekem nagyon tetszik a stílusa.
Én bármilyen borítóval próbálkozom, sosem olyan, mint amilyenre elképzeltem. Leginkább a választott betűtípus nem illik a képhez, vagy a borítóm nem tükrözi az írásom témáját.
Pedig nekem bejön.
Esetleg nincs valami tippetek, hogy hogyan szerkeszthetnék szép borítókat?
Bármilyen tanács jól jön.
Vagy teljesen magától rajzolta, vagy a központi képet netről szedte, a hátteret és a címet meg megcsinálta, hogy jól nézzen ki. Bár a legtöbb stílusa egyforma, azokat szerintem ő rajzolta.
Én egy Paint + Gimp kombóval simán csinálnák ilyeneket.
A RealWorld Painttel is nagyon jóféléket tud csinálni az ember. Kisebb mint a GIMP és kb. ugyanannyit tud. Én azt használom (és csak azt).
Igaz, más módszerekkel és tényleg csak egy kicsit hosszabb úton érhető el a eredmény, de ha időt szánsz rá és összebarátkozol a rendszerével, akkor meglátod majd: Mindent tud. Külön kiegészítők is letölthetőek mellé, még vectorokat is tud szerkeszteni. Beépített animációkészítőcel GIF-ekhez (láttam már online könyvnél animált borítót ami faszául néz ki, de nem alkalmazható szilár kötésen)
[Nem fizetett promóció]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!