Mik a legszükségesebb dolgok koliba? Mit vigyek fel?
Szia!
Hát én még messze vagyok a kolitól,de megpróbálok segíteni:)
Ruhaneműk:bugyik,zoknik,melltartók(persze,ha lány vagy:),harisnya,póló,felsők,nadrágok,farmer,lehet 1-2 csinosabb darab is,fehér ing,szoknya,cipőből mondjuk 1 kényelmes edzőcipőt,papucsot bentre,1-2 alkalmi is mehet,1-2 táska.
Aztán törölköző,kicsi és nagy,ágyneműt nem tudom,hogy adnak-e,de azért nem árt ha van,lepedő,esetleg egy köntös,hálóing,vagy pizsi.
Tisztálkodó szerek:tusfürdő,sampon,balzsam,testápoló,kézkrém,arctisztító szerek,sminkcuccok,folyékony szappan,vagy sima szappan,fogkefe,fogkrém,papír zsepi,WC-papír,szalvéta,fültisztító pálcika,körömcsipesz,köröm reszelő,szemöldökcsipesz,epilátor,fésű,hajlakk,hajhab,hajzselé,hajszáírtó,hajvasaló(ha használsz),hajgumik,csatok,kistükör,tampon,betét,tisztasági betét,dezodor,parfüm,koton.
Egyéb:vállfa;),zseblámpa,könyvek,mp3/ipod,telefon,bizsuk,ébresztőóra,ha akarsz vihetsz képeket a családról:),plüssfigura,vagy egy kispárna,pohár,laptop,gyógyszerek,iratok,pénz.
Most ennyi jutott eszembe,de még írok.
vizipipát okvetlen elmaradhatatlan kelléke a kolis szobabuliknak
am fiu vagy lany vagy?
mert ez ettol is függ
ha fiu
akk ruhát cigit vizipipát a szobatarsaknak sört ruhát vállfát borotvát arcszesz borotvahab dezodor cipő tusfürdő papucs a fürdőhoz szappan wc papir telefon tolto stb
ha lány akk ugyanezt a cigi a borotvahab a sör arcszesz kivetelével
de ha lány vagy akk vigyel bugyi meltarto valamilyen tárolorekesz amiben a kisseb dolgaid elfernek
és a szobatarsaknak valami finom ital pl cherry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!