ASMR szerintetek nyugtató vagy idegesítő?
Figyelt kérdés
Sok ember azt mondja, hogy ha ASMR videót néz vagy hallgat, akkor az számára nyugtató. Én ezzel ellentétben ideges leszek tőle. Például engem kifejezetten idegesít ha valaki suttog (nem tudom miért), ezek a videók meg pont ilyenekkel vannak tele. Titeket megnyugtat vagy hozzám hasonlóan szintén idegesít és inkább éber leszel tőle, mint álmos, mert ezeknek a videóknak a célja elvileg az, hogy elálmosítson, nem?2021. ápr. 2. 02:01
11/13 anonim válasza:
Idegesítő! Ahogy cummognak, susosgnak, nyögnek, halkan beszélnek.... Fúj, hányingerkeltő!!!
12/13 anonim válasza:
Engem is kifejezetten irritálnak. Hányigerem van főleg a csámcsogóstól. Fúj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!