Ha faragok valamit fából- ez esetben kanalat- akkor milyen olajjal vagy mivel tudnám bevonni hogy lehessen étkezési célra használni és meg is védje a fát?
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm előre is.2021. márc. 31. 13:16
1/5 anonim válasza:
Sima étolajba ásztasd be egy napra, és hagyd száradni 1 hétig.
2/5 anonim válasza:
A kereskedelmi forgalomban kapható fakanalak mind "natur" állapotúak, azaz a megmunkálás után semmiféle kezelést nem kapnak.
Így gyártják és használják ezeket, már több száz éve.
Miért kellene bevonni?
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Igazad van.
Szerinted milyen fából lenne legjobb csinálni? Gondolom valami puhafából (hárs, fűz)
2021. ápr. 2. 13:33
4/5 anonim válasza:
Ezek is jók vagy még a nyír.
Lényeg, hogy ne "szálra" hasadjon, mint pl a fenyő.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Köszi szépen :)
2021. ápr. 4. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!