Étkezési tálakhoz milyen anyagot kéne használnom?
Figyelt kérdés
Érdekesnek találom a fazekasságot, ezért úgy gondoltam érdemes lenne kipróbálni. Azonban elakadtam, nem tudom, hogy étkezési edényekhez/tálakhoz milyen agyagot válasszak. Mázból nyilván a károsanyag-mentes, de agyagból melyiket kellene? Vagy bármelyik lehet, csak a máz anyaga számít? Egy kicsit meg vagyok zavarodva, kérlek valaki okosítson ki.
Egyébként innen szeretnék rendelni, tehát ezekből kéne választani:
2018. nov. 6. 23:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!