Rendeltem a Skinsmartról és a postán szeretném átvenni de számlázasi címnek anyukám nevét adtam meg , attól még én is átvehetem a postán ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 16:50
1/1 anonim válasza:
A számlázási adat független a kézbesítésitől. Ha a kézbesítés címe helyes, és az a nevedre szól, át tudod venni (illetve akkor is, ha nem a te nevedre szól, de a lakcím azonos és azt igazolni tudod). Viszont én már nem egy webshopnál tapasztaltam azt, hogy az ügyviteli rendszer egy rakás kaka, és hiába írok kétféle számlázási és szállítási adatot, vagy a számlára kerül kétszer ugyanaz, vagy a csomag címkéjére.
" számlázasi címnek anyukám nevét adtam meg" - ennek semmi értelme. Ha az ő címére akarsz rendelni, attól még a saját adataidat kellett volna a számlán megadni, és az ő adatait a címzettnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!