Hogyan tudom törölni a megrendelésem a skinsmart oldalán?
Figyelt kérdés
Tegnap este rendeltem tőlük, a mai napon utánrendeléssel adtam még hozzá pár dolgot, amiket a tegnapi nap folyamán rendeltem azok is ott voltak. Ma megnéztem és 2 rendelésem van, egy amit tegnap rendeltem, egy amit ma, de ehez hozzá van még csapva a tegnapi termékek is amiket rendeltem. Most akkor 2 rendelést fognak küldeni, esetleg módosítottam az elsőt? Nem akarom megvenni a termékeket 2x. Írtam nekik instagrammon, a tegnapi rendelésemhez pedig odaírtam emailben, hogy ezt törölni szeretném. Járt már így más is, vagy csak én vagyok ilyen okos?😅2021. márc. 15. 18:51
1/5 anonim válasza:
hívdd fel őket expressben, mert gyorsan postáznak
2/5 anonim válasza:
Ne instagrammon írj, hanem email-ben vagy hívd fel őket holnap és tisztázd a helyzetet. És ne csak annyit, hogy törölnéd az első rendelést, mert az úgy is lejöhet, hogy azokat mégsem kérnéd és a végén azokat egyáltalán nem kapod meg. Valószínűleg amúgy csak összecsoportosították a 2 rendelésed és nem fogod duplán megkapni a tegnapiakat. Segítőkészek és gyorsan szoktak válaszolni, biztos megoldódik, ne aggódj :)
3/5 anonim válasza:
Nagyon segítőkészek. Nekem is volt már ilyen problémam. Írj nekik e-mailt, amiben feltűnteted a rendeléseid "rendelés számát". Magyarázd el a problémádat, hogy utánrendelni szerettél volna és kétszer számolta fel az x és y terméket.
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor fognak válaszolni? Tegnap írtam nekik, de azóta se semmi.
2021. márc. 16. 10:19
5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott, törölték. Köszönöm a válaszaitokat
2021. márc. 16. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!