A cultbeauty-ról vagy a skinsmart-ról+notino.hu-ról lehet utánvétellel rendelni?
Figyelt kérdés
Valamelyik oldal közül lehet? A válaszokat is köszi😃2020. jún. 25. 19:05
1/3 anonim válasza:
Csak skinsmart-ról és notino-ról rendeltem eddig, ezeknél nem lehet. Viszont mindkettő teljesen megbízható oldal, biztos, hogy meg fogod kapni a csomagod, ettől nem kell tartanod. Nagy valószínűséggel a harmadik oldalnál is előre kell fizetni.
2/3 anonim válasza:
Érdekes, pont pár hete rendeltem notino.huról, és utánvéttel fizettem. Cult Beautyról is rendszeresen szoktam, ott nem lehet, ott csak előre utalással fizethetsz, de kb 3 hetente jön onnan csomagom, teljesen megbízható, soha nem volt még vele semmilyen problémám.
Skinsmartról még nem rendeltem, de 2 perc alatt megnéztem neked, ott is lehet utánvéttel fizetni. :)
3/3 anonim válasza:
Komoly? Pedig nekem teljesen az rémlik, hogy nem lehetett. Jó, nem rendeltem sokszor, de tényleg úgy emlékszem, mert ha van olyan opció, akkor azt szoktam választani. De lehet pluszban kell érte fizetni úgy és azért. Akkor bocsi, nem akartam hülyeséget mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!