Cr7real kérdése:
Sim kártyára feltöltött pénzt lehet küldeni egy bankszámlára?
Figyelt kérdés
Úgy értem amin a sim kártyára van pénz azt szeretném elküldeni egy számlaszámra, lehetséges ez? Már előre bocs ha hülyeséget irtam....2021. márc. 19. 17:41
1/5 anonim válasza:
Szia!
Tudtommal ez csak fordítva működik.
2/5 anonim válasza:
Nem lehetséges. Az a pénz már nem a te pénzed. Megvásároltál egy szolgáltatást, amit apránként veszel igénybe.
3/5 anonim válasza:
Igen, hülyeséget írtál.
A SIM kártya, nem egy bankszámla.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat amúgy utánanéztem és van ez a Viber azon belül Moneytou azt hittem azon lehet.
2021. márc. 19. 20:37
5/5 krwkco válasza:
Visszautalni szerintem sem lehet.
De ha nem fontos, hogy megtartsd a telefonszámot, akkor hagyhatod lejárni az előrefizető kártya érvényességét. Utána egy éven belül vissza lehet igényelni a rajta levő pénzt.
Vagy vásárolhatsz valamit, amire egyébként is szükséged lenne. Autópálya matricát, parkolást... Az olyan, mintha visszakaptad volna az összeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!