Szerintetek mi mozgatja a világot ? A pénz vagy a szerelem?
Attól még, hogy egyeseket ez mozgat a leginkább, nem a szerelem mozgatja az egész világot. Különbözőek vagyunk, más-más értékrenddel.
"Én csak arra emlékszem, hogy a történelemben voltak olyan nők, akik miatt országokat is eladtak. Igaz, nem a mai nők miatt !Vagy ott voltak a kémnők. Hány politikus férfit bolondítottak meg?"
Kérlek sorold fel név szerint hogy kik ezek a nők, ezek a bizonyos történelmi személyek.
Mert én ilyen agymenéseket max ilyen szirupos romantikus regényekben, meg brazil szappanoperákban tudnék elképzelni, de hogy a valósághoz nem sok köze van ennek, az is biztos.
De mondok neked valós történelmi ellenpéldát.
Istán(későbbiekben király) sem azért vette el feleségül Liudolf Gizellát, mert akkora nagy szerelem volt, hanem mert II. Henrik német-római császár húga volt. Szimplán diplomáciai érdek állt mögötte.
Oké, ez egy példa volt.
Ettől függetlenül a világot továbbra is a pénz mozgatja.
"Vagy ott voltak a kémnők. Hány politikus férfit bolondítottak meg?"
Vicces egyébként hogy itt többes számba fogalmazol miközben egyetlen egy extrém példát tudtál felhozni erre.
Szerintem te ezt csinálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!