Mi a véleményetek a Pigna füzetekről?
Figyelt kérdés
Megéri az árukat?2010. aug. 19. 10:13
1/7 anonim válasza:
Divatfüzet. Elég drágák és funkciójukat tekintve semmiben se más, mint egy olcsóbb füzet.
3/7 anonim válasza:
én mindig oilyat veszek. most nagy virágos spirált vettem mert törire abba jobb jegyzetelni.
minőségét tekintve: szuper. hát én nem tudok 35 forintos füzetbe irni... mert csunya lesz az irásom..
és az ára: láttam o'neill-es füzetet, A/5 öst sőt még vékony is volt, az került 800 forintba....
szoval sztem megéri az árát, de énekre nem veszek olyat.. csak a fő tantárgyakhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem :) Nekem is ez a véleményem hogy elég jó füzet! Köszönöm :)
2010. aug. 19. 16:43
5/7 anonim válasza:
Első: igenis más. Lehet hogy divatfüzet, és drága, de megéri az árát mert nem egy olcsó tescos füzet. Én évek óta Pigna füzeteket veszek, nekem nagyon beváltak. Szívesebben tanulok belőlük, mint valami ócska füzetből. És bocsi a kései válaszért :)
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj :).. Nekem is ez a véleményem.
2011. aug. 8. 18:54
7/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem a Pigna füzeteit, mert szépek, környezetvédők, kellemesen tudok írni a lapokra, nincs elrontva a vonalazás, úgyhogy ez nem is kérdés. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!