Mi számotokra az élet értelme és mi számotokra a boldogság?
Én valahogyan már ezt a boldogság dolgot valahogyan kinőttem nem tudom mi az ami igazán boldoggá tudna tenni mármint, hogy abba az "állapotba" kerüljek.
Sokkal inkább jobban úgymond boldoggá tud tenni ha elismernek de leginkább ha másoknak szeretteimnek, barátaimnak örömet tudok szerezni. Vagyis igazából nem annyira érdekel a saját boldogságom ellenben a családoméval.
Én is 16 éves vagyok, mint a 4-es, viszont én a sajátomat megtudom mondani.
(Ezt neked mondom 4-es, hogyha nagyon keresed megtudod találni ebben az életkorban is)
Az én életértelmem, majd néhány év mulva a családom lesz majd, a tudás megszerzése s terjesztése a népnek. Nem tanárként gondolok erre, hanem szónoklatokat tartani, stb.
Ez mellett én nagyon patrióta vagyok s ebből adódóan, mindent oda adnék azért, ha magyarország jövője lenne a tét, akár életemet is, hiszen akkor a népem, a családom, mindenki tovább élhet.
De elsősorban abban biztos vagyok, hogy majd az anyagi javaimat, időmet s energiámat fogom feláldozni az országért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!