Romaniaban elek.tv2play.hu szeretnek visza nezni egy sorozatot de nem engedi,csak azoknak engedi akik magyarban laknak.Ilyenkor nem lehet valamit tenni hogy en is nezhesem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 06:40
3/11 A kérdező kommentje:
Van egy linketek erre az VPN re ?És ez ingyenes ?
2021. febr. 19. 06:35
4/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen. Én telefonon a vpnify-t használom Indavideora.
Elindítom, a Select servernél kiválasztom a Hungaryt, s akkor az oldal úgy érzi, mintha Magyarországon lennék.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem windows 10 van
2021. febr. 19. 11:11
6/11 anonim válasza:
Akkor beírod Google-re, hogy "free vpn windows 10" vagy "free vpn [böngésződ neve]", s keresel egy olyat, ahol Magyarország is választható.
7/11 anonim válasza:
Csak hogy tiszta legyen: a VPN nem egy konkrét szoftver neve, hanem egy technológiáé. Ezt a technológiát sok szoftver alkalmazza, van ami ingyenes, van ami fizetős, van ami operációsrendszer szintjén befolyásolja a hálózati forgalmat és van ami csak az adott böngészőre vonatkozik.
Meg kell keresned a neked szimpatikusat.
Bőngésző-pluginként érdemes például a Hola-t kipróbálni, talán még ingyenes.
8/11 A kérdező kommentje:
ez a Hola nem mukodik a tv2play.hu val
2021. febr. 20. 14:37
9/11 anonim válasza:
Sorozatbaráton is fent van szinte bármilyen sorozat. Csak meghívó kell hozzá, és vannak rajta reklámok, de hát valamit valamiért. De amúgy miért nem a tvben nézed meg a sorozatot?
10/11 A kérdező kommentje:
Sokszor nincs időm a tv ben nézni a sorozatot ezért gondoltam hogy visszanézem
2021. febr. 23. 06:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!