Megbántottam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Borzalmasan nagyot hibáztam. Megbántottam egy fiút aki szeretett engem én viszont nagyon nagyon elrontottam ezt. Nem áll szándékomban leírni, hogy mit tettem, legyen elég annyi, hogy 1 hete nem áll velem szóba. Eddig nem tudtam, hogy mit csináljak (ráírni nem akartam mert az olyan személytelen), viszont kitaláltam, hogy másnap szóban megpróbálok bocsánatot kérni tőle. Vettem neki csokit is, hátha. Az a probléma, hogy tényleg fontos nekem... Szerintetek az jó lenne? Van egyéb ötletetek? (Hozzátenném! Nem a fiúm ezért kíméljetek a békítő szex és ehhez hasonló tippektől)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2021. febr. 17. 16:57
1/3 anonim válasza:
Hát,nem vagyok túl tapasztalt,sőt még antiszociálisnak is tarttom magam.Épp ezért magamból kiindulva hagyj neki időt.Ha tényleg fontosak voltatok egymásnak úgy is vissza fog térni az életedbe,nem számít mit tettél.
2/3 anonim válasza:
Jól csinálod, próbáld meg.
De ha nagyon dühös, akkor még hagyd.
3/3 Artemovszk válasza:
Először kérj tőle bocsánatot, hagyd hogy a dühét rád zúdítsa. Aztán kicsit később keresd újra. Addigra megynugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!