Megbántott a legjobb barátnőm, mit csináljak?
Van egy fiú, aki tetszik nekem az osztályból, és én is neki, bár még nem járunk. A barátnőm egy képen meglátta, utána mentünk le, és lent azt mondta, hogy nem illünk össze. Ezzel vérig sértett, és igaz, hogy hamarosan elköltözik, de nem szeretnék a barátságunknak véget vetni.
Amúgy nem az volt az első fénykép, amit látott az osztályról. Meg én csak két dolgot tudtam mondani, amit ő is szeret csinálni meg én is. Ő több dolgot tudott mondani arról, aki neki tetszik. Mit tegyek, nem szeretném őt elveszíteni, segítsetek!
Várja válaszotokat: egy lány
Lehet,hogy fáj az igazság???? Van egy véleménye.FOGADD EL!!!
És az,hogy azt mondta,hogy nem illetek össze,miért ne jöhetnél vele össze?????
Nem ítélkezem, nem minősítek, de szerintem indokolatlan megbántódni ezen.
Te nem azt tudtad meg, hogy nem illesz össze a fiúval, hanem csak azt, hogy ŐSZERINTE NEM! Ez egy teljesen szubjektív meglátás egy ember nézőpontjából.
Ha van kellő önbizalmad és önszereteted, akkor nem bántódsz meg, hanem elfogadod a barátnőd - tiedtől eltérő - véleményét és tiszteletben tartod, hogy ő ezt gondolja. Esetleg megkérheted, hogy fejtse ki, miért is érez így. De a saját hangulatodért Te felelsz, nem szabad másoktól várni azt. És ne feledd, a döntéseidet magad hozod meg, a fiú nem a barátnődnek kell, hogy tessen, hanem neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!