Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megbántott a legjobb barátnőm,...

Megbántott a legjobb barátnőm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik nekem az osztályból, és én is neki, bár még nem járunk. A barátnőm egy képen meglátta, utána mentünk le, és lent azt mondta, hogy nem illünk össze. Ezzel vérig sértett, és igaz, hogy hamarosan elköltözik, de nem szeretnék a barátságunknak véget vetni.

Amúgy nem az volt az első fénykép, amit látott az osztályról. Meg én csak két dolgot tudtam mondani, amit ő is szeret csinálni meg én is. Ő több dolgot tudott mondani arról, aki neki tetszik. Mit tegyek, nem szeretném őt elveszíteni, segítsetek!

Várja válaszotokat: egy lány

2011. jún. 21. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Jézusom :( jajjjj .... akaszd föl magad -.-"
2011. jún. 21. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek.
2011. jún. 21. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Szánalmas, csak azért, mert azt mondta, hogy nem illetek össze... -.- Vannak ettől nagyobb gondok is a világon. Inkább takarítsd ki a szobád, innen látom, hogy koszos.
2011. jún. 28. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért volna koszos? Amúgy a barátnőmtől most köszöntem el, mert holnap már mennek.
2011. jún. 28. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy fáj az igazság???? Van egy véleménye.FOGADD EL!!!

És az,hogy azt mondta,hogy nem illetek össze,miért ne jöhetnél vele össze?????

2011. jún. 28. 20:03
 6/7 anonim válasza:
Dedó. XD
2011. jún. 28. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezem, nem minősítek, de szerintem indokolatlan megbántódni ezen.

Te nem azt tudtad meg, hogy nem illesz össze a fiúval, hanem csak azt, hogy ŐSZERINTE NEM! Ez egy teljesen szubjektív meglátás egy ember nézőpontjából.

Ha van kellő önbizalmad és önszereteted, akkor nem bántódsz meg, hanem elfogadod a barátnőd - tiedtől eltérő - véleményét és tiszteletben tartod, hogy ő ezt gondolja. Esetleg megkérheted, hogy fejtse ki, miért is érez így. De a saját hangulatodért Te felelsz, nem szabad másoktól várni azt. És ne feledd, a döntéseidet magad hozod meg, a fiú nem a barátnődnek kell, hogy tessen, hanem neked :)

2015. febr. 3. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!