Gáz ha nem izgat a sok betéttel és intim törlőkkel produkált szemét?
10.:Értem.
9.:Ez tetszik nagyon!Hogy csináltad?Hogy lehet ilyet csinálni?Még nem láttam ilyet.
Már rég eljutott a világ az újrahasznosításig, és meglepően tökéletes módszerek vannak erre, egyébként sok cuccot forgalomba sem engednek amíg nincs kidolgozva a hulladékkezelése és a megfelelő újrahasznosítása plusz a gyártási költségekben már az újrahasznosítása is benne van, szóval a BAJ NEM EZEKKEL VAN!
Hanem a gógyis okosakkal, akik szétdobálják, eltemetik, szétszórják, tengerbedobják stb. Magyarul ami eleve illegális és korrupt!
"egész kukányi betétet dobsz ki, ami mind az óceánba köt ki"
NYugi, nem köt ki ott, hacsak nem viszi el odáig személyesen és dobja bele.
A szemétszállító cégekből a hulladékközpontokba jut, ha a szennyvízbe wc be dobja, onnan is kiszűrik mielőtt élővízbe kerülne, erre szedik a szennyvízkezelési díjat ami a vízszámla része.
Én máshogy kezelném ezt a problémát, amióta a sörösdobozokért fizetnek valamennyi pénzt, azóta nem sokat látni szétdobálva.
A műanyaggal is ugyanezt kellene tenni!
Nem kukadíjat kellene szedni az emberektől, hogy elvigyék tőlük a szemetet, hanem a kukások, hulladékfeldolgozás adójáta gyártókon / importőrökön kellene beszedni, a keletkezett szemét üsszegyűjtéséért, leadásáért pedig a lakosságnak kellene pénzt fizetni kilónként ha visszahordja a hulladékudvarba.
Máris nem dobálna szét senki semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!