Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz ha nem izgat a sok betétte...

Gáz ha nem izgat a sok betéttel és intim törlőkkel produkált szemét?

Figyelt kérdés
Nem szoktam palackozott ásványvizet venni meg fölösleges kacatokat, de mensikor egyáltalán nem zavartatom magam ha napi 10-12 betét is elmegy. Nem szeretnék mosható dolgokat használni mivel így praktikus nekem. Amiatt használok el "ennyit" mert így van kényelmes érzetem.

2021. febr. 5. 09:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Napi 10-12 betét? Ennyire erős a vérzésed?
2021. febr. 5. 10:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem olyan erős (bár talán erősebb mint az átlag), viszont inkább az hogy kb óránként jobban esik ha "felfrissítem" magam
2021. febr. 5. 10:03
 3/23 A kérdező kommentje:
és persze anyagiak ide vagy oda, ezen most úgy érzem hogy nem akarok feltétlenül spórolni 🤷‍♀️
2021. febr. 5. 10:04
 4/23 anonim válasza:
100%
Ha neked így kényelmes, akkor tedd ezt, elég sok nő használ eldobható termékeket. Én is, sok-sok éven át.. aztán egészségügyi okokból váltottam a moshatóra, szerintem ez magánügy, emiatt nem ítélkeznék senki felett.
2021. febr. 5. 10:04
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Ezek azok a dolgok,amikor hálát adok az égnek,hogy nem születtem nőnek.Ez,meg amikor szülni kell.
2021. febr. 5. 10:08
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Én nem is ismerek olyat, aki nem eldobhatót használna. Tény, hogy környezetbarát, de szerintem nagyon macerás és nekem nem is kelt higiénikus benyomást (erről most felesleges elkezdeni győzködni, én elfogadom, ha valaki annak tartja, ti is tegyétek ezt).

Nem gondolom, hogy pont egy olyan dolgon kéne spórolni, mint a menstruáció, ahol testnedvekről van szó. Millió más módon lehet környezettudatosnak lenni, pl szelektív hulladékgyűjtés, (nylon)zacskók mellőzése, víz- és energiatakarékosság stb. Ha már csak a betétek, tamponok lennének eldobhatóak, messze jobb lenne a helyzet.

2021. febr. 5. 10:09
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha kitetted ezt a kérdést, akkor valamennyire azért biztos izgat, különben abszolút nem foglalkoznál vele. De amúgy szerintem mindenkinek van olyan szokása, ami környezetszennyező, de mégse akarjuk/tudjuk elhagyni. Én pl. nagyon szeretem az intimtölcsért, nem csak a hulladékmentessége miatt, hanem mert hosszú távon olcsóbb, kényelmesebbnek érzem a használatát és ami a legjobb, hogy nem büdös. Viszont pl. több ezer kilométerre élek a családomtól, és évente 2-3 alkalommal, amikor meglátogatom őket, repülőre szoktam ülni, hiába káros, mert így összesen 4-5 óra az utazás, busszal meg minimum 2-3 nap lenne (nyilván ez most pont nem aktuális probléma, fél éve itthon vagyok velük, mert nem tudok utazni a járvány miatt). A környezetvédelemnek nem az a lényege, hogy mindenben menj át zero waste-be, hanem hogy mindenben menj át zero waste-be, ami nem jelent neked valamilyen formában hátrányt.
2021. febr. 5. 10:15
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
pazarolj nyugodtan. már így is a műanyagban fulladozunk
2021. febr. 5. 10:16
 9/23 A kérdező kommentje:

köszi a válaszoka :D

#5: nem "olyan" veszedelmes, csak tudni kell menedzselni, pl rájönni hogy kinek mivel tűrhetőbb, mi csillapítja a fájdalmat 😯

2021. febr. 5. 10:22
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Én nem úgy gondolom, hogy a higiénikus dolgokról kéne lemondani, amikor leginkább a palackok és minden egyéb más a szemét nagy része. Majd ha eljut oda a világ, hogy már a szemét nagy része nem minden más, hanem a betétek és a higiéniai dolgok, akkor ki fognak fejleszteni olyan dolgokat amire át lehet állni (szerintem).
2021. febr. 5. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!