Olyan negyed 8 körül bevettem egy szem cataflamot (menstruációs görcsök miatt). Egy időre el is múltak a fájdalmak de most újra vissza tért...Bevehetek még egy szemet? Nem ismerem ezt a gyógyszert és nincs benne ilyen kis papír sem
Anyukám nyomta a kezembe hogy ez majd használni fog.
17 éves vagyok ha ez számít...
Egyébként sosem szedek be semmilyen gyógyszert akkor sem ha lázas vagyok de egyszerűen ezeket a görcsöket már nem bírom elviselni
A legtöbb fájdalomcsillapítóra igaz, hogy 4 órát érdemes várni kettő közt. Erősebb gyógyszerek (jellemzően vényköteles fájdalombogyók) esetében 6 óra.
Nálad mindkettő megvolt, szóval teljesen nyugodtan.
Szedheted menstruációra nyugodtan, szokták javasolni. A betegtájékoztatójában is benne van.
Az algoflex M az annyiban más, hogy görcsoldót is adnak mellé, aztán eladják háromszor annyiért, te meg benyeled, mert nem értesz hozzá. Holott külön a fájdalomcsillapító meg a görcsoldó töredékár.
Visszatérve: ha ilyenbe futsz, írd be nyugodtan googléba a gyógyszer nevét (esetedben cataflam 25/50, amit a levél hátulján látsz), az első találatok között ott lesz a papírka tartalma is betegtájékoztatóként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!