Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van "népszerűtlen" véleményete...

Van "népszerűtlen" véleményetek (unpopular opinions) - a Koreai lánycsoportokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

#K-pop #Kpoplánycsoportok
2021. febr. 3. 16:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kérdező latom nem értetted! Mikrofon és hang technológia nélkül

Mert simán használnak autotunet valamint egyéb keverest tonus emelést stb-it

2021. febr. 9. 17:39
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Már egy ideje szemeztem a kérdéssel, de most végre van időm egy hosszabb, kifejtő válaszra. Szóval felkészültem a lepontozásra.

JYP:

-Twice-ban vannak vokális hiányosságok és úgy érzem debut óta nem nagyon történt látványos fejlődés.

-ITZY nagyon erős tánc terén és szerintem a vokáljuk is sokkal jobb, mint páran mondják.

SM:

-f(x)-ben hatalmas potenciál volt, de a cég nagyon ügyetlen csoportok hosszútávú promójában. Inkább nem próbálkoznak. Jó, ebbe inkább nem megyek bele, mert nagyon nem értek egyet a marketing stratégiájukkal :D

-Red Velvet régebbi dalai jobbak voltak. Nem azt mondom, hogy az újabbak "tucatszámuk", de már nem hallom ki belőlük annyira az egyediséget, mint rég.

-Az SM annyira elhúzta a debut-ot, hogy a legtehetségesebb női trainee-k sajnos dobbantottak. (de más tényezők is biztosan voltak)

-Szerintem Aespa erősen "túlhypeolt". Van 2 daluk és ebből rengetegen már a legjobb táncosok, vokalisták körébe emelik a lányokat. Én még eddig szinte semmit sem láttam belőlük, szóval ilyen elhamarkodott kijelentéseket biztosan nem tennék.

-Irene nekem mindig is "off-vibe" -os volt. Nem tudtam elmondani pontosan miért, de nekem mindig a kevésbé szimpik közt volt. Viszont ekkora meghurcolást közel sem érdemelt, nem ismertük mindkét szemszöget, nem tudhatjuk, hogy egyszeri botlás volt, vagy tényleg ilyen. Szóval, bár nem felejtettem el, ami történt, nem nézek rá máshogy.

-Taeyeon sem a legszimpatikusabbak között van, de tagadhatatlanul hatalmas tehetsége van.

-Egyre több a pletyka a "női SuperM" körül, de szerintem az "eredeti SuperM" sem volt jó ötlet. Marketingileg abszolút átlátom, hogy mit akartak, de a valóság kicsit máshogy alakult, mint az elképzelés.

-Ezt most az egész cégre vonatkoztatóan mondom: meg kéne tanulniuk jobban vigyázni az előadóikra. Üres ígéreteket kapunk, hogy "megvédjük őket és pereljük a rosszindulatú és alaptalan pletykákat", de sokszor előbukott az igazság, hogy maguk az érintett előadók intézkedtek, míg a cég semmit sem csinált. Továbbá jobban kéne őket menedzselni, de vagy mérföldekkel. De ez is egy másik történet.

(amúgy előadók terén messze az SM a "kedvenc" cégem, de valami csapnivaló, ahogy bánnak az emberekkel)

YG:

-2ne1 sokkal tehetségesebb, mint a BP.

-2ne1 Bár eléggé szétszéledtek a lányok, nagyon reménykedek abban, hogy legalább egy dalt, vagy kislemezt kapunk tőlük a közeljövőben.

-BP-nek nagyon erős hiányosságai vannak vokál terén. A stúdió felvételeken szebb hangjuk van, de élőben kegyetlenül szembetűnő a (fél-)playback. Hamisak, nem bírják levegővel, hamar elfáradnak és sokszor inkább kiabálás, (elnézést a szóért) máskor szinte már nyávogás.

-Messze nem ők a legjobb énekesek, táncosok. Tehetségesek, de azért ne őket istenítsük, mikor messze vannak jobbak náluk.

-Úgy érzem, hogy Jisoo-n kívül a többiek nem képzik magukat eléggé. Ő volt egyedül, aki látványosan sokat javult a debut óta.

-Jennie-nek szerintem elege van az egész "idol-osdiból", de mivel nem ismerem, simán lehet, hogy a háttérben van valami még.

Kisebb cégek:

-EXID-ben is bőven volt potenciál, de úgy érzem, hogy külön sikeresebbek lehetnek majd.

-Pristin és Gugudan sokkal jobbat érdemelt volna. Bár az utóbbinál kevesebb dal tetszett, szerintem nagy hiba volt feloszlatni a Pristint. Sikeresek voltak, a lányok is ügyesek, nagyon jó dalokkal, de úgy látszik kevés volt.

-Mamamoo az egyik legtehetségesebb, mai is teljesen aktív lánycsapat.

-Dreamcatcher (DC) szintén az egyik legtehetségesebb, legkülönlegesebb lánycsapat.

-DC-nek már nagyon rég kijárt volna egy győzelem. Nem hiszem el, hogy ennyi remek dal és aktív év után még mindig semmi..

-DC legjobb érája a Piri, és Odd Eye.

-Siyeon a kpop legjobb énekesnői közt van.

Végezetül pár gondolat.

Úgy érzem régen, a mostani hype előtt sokkal, de sokkal jobb volt kpop rajongónak lenni. Akkor nem volt arra példa, hogy ennyire (!!) elnyomja pár csapat a többit, mások is tudtak érvényesülni.. de ez nem az előadók, hanem inkább a rajongók egy része és a média(play) hibája. Nem szeretem látni, hogy most mindenki a "következő xy"..

Viszont van egy olyan érzésem, hogy éveken belül lemorzsolódnak a divatfanok, de majd kiderül.

Szóval ezek lettek volna a népszerűtlen véleményeim, nem veszekedni, utálkozni jöttem ide, és nem volt szándékomban bárkit is megsérteni.

2021. febr. 17. 12:31
 33/33 anonim ***** válasza:
#32 ez nem unpopular szerintem :D
2021. febr. 17. 12:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!