Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van "népszerűtlen" véleményete...

Van "népszerűtlen" véleményetek (unpopular opinions) - a Koreai lánycsoportokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

#K-pop #Kpoplánycsoportok
2021. febr. 3. 16:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

8 vagyok.

9. Hát simán lehet. Mondjuk én inkább a brit akventussal találkozom többet olyan helyzetekben, ahol egyébként is udvarias formát használnak, ezért néha megmosolygom, mikor valamelyik idol (akiről egyébként tudjuk, hogy nem is beszél angolul) elkezd y'allozni. :DD

2021. febr. 4. 00:29
 12/33 A kérdező kommentje:
:DD
2021. febr. 4. 00:58
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hyundai borzalmasan twerkel.
2021. febr. 4. 05:05
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Hyuna*
2021. febr. 4. 05:05
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Jisoo a legszebb harmadik generációs idol

Winter a negyedik generációs

2021. febr. 4. 10:05
 16/33 anonim válasza:
92%

BoA a legjobb női táncos, és mondjon akárki akármit, továbbra is ő a Kpop királynője

Sok lánybandában tök felesleges a rap line, pl a Red Velvetnél nem tudom miért erőltetik ennyire, lehetnének simán vokál csapat

Ezért most légyszi ne öljetek meg, de szerintem Jisoo kilóg a Blackpinkből. Ez a szexi girl crush koncepció meg a nyugatias stílus valahogy nem passzol hozzá, és szerintem neki sem kényelmes. Nem tudom hogy mondjam... Ő túl koreai. Ne értsetek félre, nagyon szeretem Jisoo-t, ő az egyetlen oka, hogy még követem a Blackpinket, de szerintem jobban járt volna, ha csak színész lesz, vagy esetleg egy másik csapatban debütál

2021. febr. 5. 19:14
 17/33 anonim ***** válasza:
33%

Na igen utolso teljesen egyet értek hogy jisoo nem passzol bele!

Sőt ahogy latom valamiert ő nem mutogatja magat mint pl jennie meg a többiek! Számomra ez kész rejtély és teljesen összezavart 😂😅

Meg lehetséges hogy emiatt is van el nyomva hogy akkor a cég mondta oke nem kell kurváskodni de akkor örökre hátul maradsz!

2021. febr. 5. 19:51
 18/33 anonim ***** válasza:
63%
Emberek, akik még mindig nem tudják felfogni, hogy mikor a BP (vagy bármelyik banda) kimegy a színpadra táncolni, nem azért rázzák magukat, mert szeretnék, nem azért vesznek olyan ruhákat, mint amilyeneket vesznek, mert szeretnék=🤡🤡🤡🤡
2021. febr. 5. 21:33
 19/33 anonim ***** válasza:
16%
18 de megteszik! Lényegtelen hogy ki miért csinálja… egy megfelelő értékrendekkel rendelkező személy sosem csinálná azt amit a bp és más lány banda csinál jelenleg a színpadon!
2021. febr. 5. 21:45
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjon meg senki, de számomra a Blackpink körüli indokolatlan nagy felhajtás és a piedesztálra emelésük veri ki a biztosítékot.

Tévedés ne essék, emberileg semmi bajom a lányokkal.

Ezt egyszer már kifejtettem máshol.

Szerintem felfoghatatlan, hogy miért a középszerű csapatokat kell isteníteni, tömjéneztetni, de pont ezért a többség, aki nem ássa bele magát ebbe a zenei metszetbe, és nem kutat új bandák után, sajnos soha nem is tudja meg, hogy zeneileg MILLIÓKKAL erősebb, tehetségesebb, jobb hangú emberekből álló csapatok vannak náluk.

Autotune-nal egy botfülű is csinálhat “slágereket”.

Ha playback nélkül, vagy csak fél-playback-kel énekelnek, szembetűnik, hogy mennyire hamisak.

Igen, cukik, aranyosak, jól táncolnak, de NE nevezzék magukat énekeseknek. Még csak nem is Mozart áriát kell énekelniük, hanem kis pár hangos tinglitangli dalocskákat. 40-30 évvel ezelőtt az ilyen szintű fellépésekért, félproduktumokért minimum egy kosár paradicsom járt volna.

Elég megfigyelni, hogy a klipekben a hanguk még “mennyei javakat elvarázsoló”, - ehhez képest, amikor élőben kell énekelniük amit a színpadon művelnek, csak kordinálatlan fals nyávogás és nyekergés.

Mondom úgy, hogy hallottam már olyan k-pop csapatot, aki fél-playback nélkül képes volt tisztán, magas előadói minőségben énekelni.

Van különbség aközött, ha egy élő fellépésen az izgalom hevében rontasz véletlenül, és aközött, ha kvázi semmi munkát nem tettél bele abba, hogy megtanuld a 2-3 mondatnyi szóló-részed dallamát és szövegét. Ez amatőrként még talán elmegy, de ha hivatásos énekesnek, zenésznek... ‘franc se tudja, minek’ címkéznek fel, akkor az kegyetlen gáz szituáció.

Élőben még mindig Jisoo énekel a legbiztosabban. Az a lány, akit a legjobban mellőznek az egész csapatból, pedig nem egy olyan group van, ahol a Jisoohoz hasonló hangkarakterű lányok adottságait sokkal jobban kihasználják. A CLC-ből Seungyeonnak, az AOA-ből pedig Choanak volt hasonló lágyabb, mély hangja.

Mind Jennie, mind Rosé élőben csak nyávogni tud, mert szép hangjukat valójában “kompjúterrel” állítják elő. Jisoonak legalább ugyanolyan a hangja élőben, mint a felvételeken is. Minden csapatba kell egy vagány, jó mozgású rapper lány, de Lisánál is vannak milliókkal jobban ezen a palettán. A CLC-s Jeeun hozzá képest lerobbantja a színpadot.

2021. febr. 6. 00:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!