Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szédüléses tünet ellen segíten...

Szédüléses tünet ellen segítene valaki?

Figyelt kérdés

4 napja a fürdőbe hirtelen felálltam a földről és elkezdtem nagyon szédülni, foltokat látni. Volt már régebben ilyen, de pár perc alatt elmúlt. Akkor viszont nem, csak ha lefeküdtem. Másnap reggel nem volt semmi bajom de mikor beértem a munkába és leültem a gép elé , megint nagyon szédültem. Azóta szinte egyfolytában szédülök, hétvégén picit jobb volt, de néha elkapott egy rosszullét. Azóta a nyakam is zsibbad és picit néha fáj is munka végére. Fejmozgatásra nagyon beszédülök, illetve fáradtnak, gyengének érzem magam. A laptopot nézve fokozódik a szédülésem. Étvágyam is sokszor nincs azóta. Pénteken megyek orvoshoz de félek , hogy nem múlik el. Volt valakinek már esetleg ilyen és elmúlt az írja meg kérem , hogy mi használt rá és hogy hol volt orvosnál!?! Egyébként 23 éves vagyok , és vékony testalkatom van .

Köszi a választ előre is!

#betegség #szédülés #Nyak zsibbadás
ma 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress fel egy orvost mert itt csak találgatni fognak.
ma 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomás lesz az szerintem.
ma 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg ha már évek óta rossz a szemem, okozhatja?
ma 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!