Milyen sorozatok/filmek vannak még amik időutazósak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy számomra új sorozatot nézni ami legalább egy kicsit is, de belenyúl az időutazás rejtélyelmeibe, mert egyszerűen már nem találok =/. Ha tudtok nekem ajánlani egy sorozatot ami konkrétan az időutazásra épül (pl.: Doctor Who), vagy ami egy kicsit nyúl bele az időutazásba (pl.: Az Esernyő Akadémia), akkor azt nagyon megköszönném! Jöhet film is de én inkább sorozatokat néznék! Ha tudtok akk minél többet írjatok, mert meglehet, hogy amiket írni fogtok láttam már! Előre is kössz a válaszokat.2021. jan. 24. 21:15
1/13 Fsms válasza:
Outlander nagyon jó. Időutazók ez is jó .
2/13 anonim válasza:
Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilógiája: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld
3/13 anonim válasza:
Sorozat:
A holnap legendái
Időről időre (Time After Time) (2017)
Timeless
Film:
Dimensions (2011)
A magas fűben
Ház a tónál
6/13 anonim válasza:
Bár nem kifejezetten időutazós, de nagyon szerettem régen a Sliders sorozatot.
7/13 anonim válasza:
Russian doll
11.22.63
See you yesterday
8/13 uyscuti válasza:
Az időgép
Vissza a jövőbe I-III
Az időutazó felesége
10/13 anonim válasza:
12 Majom, szerintem zseniális sorozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!