Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most normális?

Szerintetek ez most normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudom,hogy sokan hülyének néznek majd és erre már fel is készültem,viszont remélem valaki megért majd.Szóval a tegnap egy fiúval álmodtam viszont nem ismerem.Ádámnak hívták és együtt voltunk.Fekete haja volt és sötétbarna szeme.Egy nagyon kedves,humoros fiú volt.Viszont én még ilyet nem éreztem.Nagyon megszerettem és ő is engem.Szerintetek normális ha most úgymondd hiányzik?Egésznap ez járt a fejemben...

2021. jan. 23. 14:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na jó ..én nem gondoltam volna hogy ennyi választ fogok kapni ..de azért köszi mindnkinek 😅😆
2022. jan. 31. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam a minap, hogy az exnőm lánya nálam volt és szemrehányást tett, hogy miért hagytam el az anyját. Most kénytelen megosztva velünk lenni. Nem voltunk túl sokáig együtt, de annyira bensőséges volt az egész álom, hogy csak az egomra tudom fogni, hogy ilyenek jönnek.
2022. jan. 31. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!