Vannak itt mások is akiknek nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Vannak ugyan haverjaim, de velük nem tudok mindent megbeszélni, mert úgy érzem hogy nem érdekli őket. Akiket eddig barátaimnak hittem, azok sem keresnek. Ha én keresem őket, pl. Msn-en, hogy találkozzunk valahol, akkor sincs nagy kedvük hozzá... És olyan rossz hogy nincsenek közös programok. Ha valami bánt, azt sem tudom elmondani senkinek. Volt pár eset mikor elmondtam az egyik "barátnőmnek" hogy mi a baj, de ő meg elmondta másoknak.. Nem értem mi lehet a baj velem :( Van még valaki hasonló helyzetben, hogy nincs kivel beszélgetnie találkoznia stb? Hol találhatnék barátokat?2010. aug. 15. 11:50
11/17 anonim válasza:
Nalam is igy van. Marmint, nincs kivel menjek, na meg a buszozas.
12:31-es vagyok. :)
12/17 anonim válasza:
a magányos 14-17 lányok írhatnak nekem. bárkivel beszélek :D
13/17 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? f/l?
2010. aug. 15. 16:03
15/17 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok,jó talán van 1-2 olyan barátom,de velük sem az igazi. Ők sem keresnek én ha hívom őket akkor jönnek,mert nem az a baj,hogy nincs kedvük csak,hogy engem sem keresnek és ez olyan rossz.Ráadásul apámmal is eléggé rossz a kapcsolatom,mert nem hisz el nekem semmit és állandóan bennem keresi a hibát!:( 15L
16/17 anonim válasza:
Ezekszerint nemcsak nekem vannak gondjaim vele...
17/17 A kérdező kommentje:
Hmm..úgy látom mások is vannak ezzel így.
Aki gondolja priviben megírhatja az msn címét.
2010. aug. 17. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!