Vannak itt mások is akiknek nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Vannak ugyan haverjaim, de velük nem tudok mindent megbeszélni, mert úgy érzem hogy nem érdekli őket. Akiket eddig barátaimnak hittem, azok sem keresnek. Ha én keresem őket, pl. Msn-en, hogy találkozzunk valahol, akkor sincs nagy kedvük hozzá... És olyan rossz hogy nincsenek közös programok. Ha valami bánt, azt sem tudom elmondani senkinek. Volt pár eset mikor elmondtam az egyik "barátnőmnek" hogy mi a baj, de ő meg elmondta másoknak.. Nem értem mi lehet a baj velem :( Van még valaki hasonló helyzetben, hogy nincs kivel beszélgetnie találkoznia stb? Hol találhatnék barátokat?2010. aug. 15. 11:50
1/17 anonim válasza:
velem is ez van.. még anyám se beszél velem
17/L
2/17 anonim válasza:
Velem dettó. Igaz nekem van egy (nem több) barátom de ő neki is csak én vagyok mint barát.
15/f
3/17 anonim válasza:
ez elég cink..
járjatok többet a szabadban,bővítsétek az érdeklődési körötöket,járjatok sport-ra,ott is meglehet ismerni pár jó arcot(rohammentő stb.XD)
vagy csak barangoljatok sokat..
4/17 anonim válasza:
En is igy vagyok vele... a legtobb 'baratban' csalodok. Egy igazi baratom van,de felek,hogy o fog bennem csalodni...
5/17 A kérdező kommentje:
de nincs kivel menni, ez a baj.
2010. aug. 15. 12:34
6/17 anonim válasza:
Nekem valószínű azért nincs kimondott barátom, m még a saját anyámba se bízok, és mint tudjuk a barátság alapja a bizalom. A haver az megint más :S :$
19/F
7/17 anonim válasza:
Eggyetértek a kérdezővel. Az ötlet jó hogy járjunk el többet de sajnos nekem pl messze van egy olyan környék ahol kicsit sűrűbb a népesség. Mondjuk Szeptembertől megváltozik a dolog. 12:18 voltam
8/17 A kérdező kommentje:
én is ebben bízom, hogy szeptembertől új suli=új barátok
hát reménykedem :)
2010. aug. 15. 13:02
10/17 anonim válasza:
ugyanebbe a helyzetbe vagyok én is.. 13/L:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!