Mit mondjak miért nem mentem dolgozni?
Mondd azt, hogy nem érezted jól magad. Megbetegedtél.
Vagy, hogy koronavírus tüneteit voltak. Akkor még örülni is fognak, hogy nem mentél 😂
Koronavírusra ok nélkül hivatkozni nincs értelme, mert orvoshoz küldenek. Ez nem játék.
Én nyugodtan megmondanám az igazat.
Nincs olyan ember, akinek ne lett volna hasmenése, igaz - ilyenkor szokás orvosi igazolást is vinni...
Ha most fordult elő először, ill. nem minden héten emiatt hiányzol (és ha megértő a főnökség), akkor ezt elnézik. Hidd el, hogy nem fogja elmondani minden irodában, hogy miért hiányoztál.
A munkatársaknak bármit füllenthetsz, de jegyezd meg, hogy mit mondtál, nehogy másnap más okot mondj.
Nekem egész életemben )nyugdíjas vagyok) olyan kollegáim/kolleganőim voltak, akiknek nyugodtan elmondtam (elmondhattam volna), mert ennyire ismertem őket, ők meg engem. Miért kellene ezt szégyellni?
Beszorult a farkad a porszívóba és nem lankad le 24 órán át.
Ha nő vagy, meg jobb story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!