Nagyvárosból faluba költöztem és nagyon mélyen le vagy döbbenve az itteni fiatalokon, miért ilyenek?
Figyelt kérdés
itt van mellettünk egy nappal kocsma,hétvégente diszkó,jönnek mennek a fiatalok üvöltenek,futkároznak az út közepén,kergetik egymást, ez okés de reggel mikor felébredeg mint a disznóól, ide szarnak huggyoznak,csodálom hogy kitörlik a seggüket,ezt onnan tudom hogy métereken fut a szaros vécépapír,belelépnek végig hordják az emberi ürüléket a járdán stb, komolyan mint az állatok, milyen emberek ezek? ha emberek eggyátalán,de inkább igénytelen vadállatoknak hívnám akiket egy ólba be kéne zárni azt dobni a moslékot,szerintem akkor se venné észre a különbséget hogy megváltozott az életük.Miért jön ki a kocsmából,ahol feltételezéseim szerint van normális vécé+deszka amire kényelmesen ráül, és inkább kijönnek hogy itt végezzék el a dolgukat,le vagyok döbbenve az igénytelenségükön :S pedig pont abban a korban vannak amiben általában az ember a legfinnyásabb,legigényesebb.2010. aug. 14. 21:07
1/3 anonim válasza:
Igazad van. Ilyen a fiatalok java...
2/3 anonim válasza:
Én is falun élek, van kocsma nem egy, de azért szerencsére szaros wc papírt nem láttam a járdán. ( Járda sincs a faluba).
3/3 Dodesz.. válasza:
Tyűűha!
Hát miylen falu ez??:O
Én is falusi FIATAL vagyok...De hát nálunk ilyen még egyszer sem volt, itt mindig rendbevan minden...Nemértem :s
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!