Ha külföldre adok fel levelet és én szeretném állni a válasz levelet, tehát egy címzett borítékot tennék bele akkor hány bélyeget tegyek rá? Vagy ez hogy működik?
Egy általam személyesen nem ismert embernek szeretnék levelet küldeni, mivel szeretnék választ kapni a levelemre, ezért válaszborítékot is szeretnék küldeni, mivel nem várhatom el hogy ő fizesse a levelem és a nekem szánt válasz költségeit.
Az oldala szerint minden levélre válaszol ha van benne egy megcímzett költségtéritett pl bélyeges boríték. Sajnos az IRC itthon nem elérhető egy ideje, ezért tettem ki a kérdést.
Nagyon szépen köszönöm a választ, de nem ez érdekel továbbra sem... Ha nem tudsz lényegi információt, segítséget adni akkor inkább ne irkálj.... Köszi
Továbbra is várom a lehetséges opciókat.
Tudtommal fel lehet adni, lásd a fenti link pdf-jének két utolsó oldalát. De erre a posta, jobban tud érdemi választ nyújtani.
Mindig volt nemzetközi előrefizetős feladás, ami a visszapostázást is fizette a feladó. Náluk kell megvenni az ehhez szolgáló borítékot, és/vagy "matricát".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!