Na ki unatkozik itt? Rajtam kivül :D
Figyelt kérdés
énigen:S jöjjönvki ide beszélgetni me msn en unom az embereket :$ xD és ma nemismek sehova meg qrvafáratt vagyok :D2010. aug. 13. 23:13
31/154 anonim válasza:
kezd dörögni az ég:S:S deutálom...:D
32/154 A kérdező kommentje:
jaja ittmár villámlik is meg esik:S csak holnap neessen mer elázik a hajam :$ :D
2010. aug. 14. 00:12
33/154 anonim válasza:
nálunk hajnalba olyan vihar volt...:D:D szinte beleremegett az ablak olyanokat dörgött:D
34/154 anonim válasza:
jaaaaaaj ugye te nem aza vasalt fejű hülye gyerek vagy?:D
35/154 anonim válasza:
:D:D:D:vasalt fejű gyerek:D:D
36/154 A kérdező kommentje:
hát vasalva van de nem lefele ijen deszkás imóba hanem felvan állitva csak kikel vasalni mer alabbol nemegyenes ésugy hülyénáll :D
2010. aug. 14. 00:17
37/154 anonim válasza:
de nagy divat lett a pasiknál is a hajvasaló:D
38/154 A kérdező kommentje:
hát sztem nemgond ha vki admagára :D azmár más ha vki fiu létére sminkeli magát... meg gyantázza a lábát , szal énpl adok magamra de nemnézekki b*zinak xD
2010. aug. 14. 00:21
39/154 anonim válasza:
mutass képet:pXD nem tudsz vmi jó filmet am??
40/154 anonim válasza:
nh akkor megnyugodtam...nálam ez még belefér:D ..am én is vasalom xD csak én lány vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!