Na ki unatkozik itt? Rajtam kivül :D
Figyelt kérdés
énigen:S jöjjönvki ide beszélgetni me msn en unom az embereket :$ xD és ma nemismek sehova meg qrvafáratt vagyok :D2010. aug. 13. 23:13
12/154 A kérdező kommentje:
jaja elégjoféle volt mond6ni eddigi legjobb hetem odatettemmagam:D am 16vagyok de azvoltajo h midnenki ugytutta h 19-21 vagyok :D
2010. aug. 13. 23:44
13/154 anonim válasza:
:D:D:D:D nem baj ő bajuk:D:D azt hisznek amit akarnakXD hol nyaraltál am??
14/154 anonim válasza:
és merre felé lax?
am egy kérdés:D
ha qrva fáradt vagy...akkor izéé... miért nem alszol?:D
15/154 A kérdező kommentje:
najahh écnsak joljöttemki belöle:D am zamárdiba de volt h átköszöntünk siofokra mármint volt1ojan h nememléxem de ottébrettem xD nagyonparavolt nemtuttam holvagyok :Dmentemvolna automatikusan hazafele és néztem h midnen más XD kérdeztem vkit holvagyok aszonta siofokon énmeg montam h nekamuzzon :D
othon szépkis lebaszást kaptam:D
am bocs h nemirok helyesen xD
2010. aug. 13. 23:51
16/154 A kérdező kommentje:
bp en :D
nemakarok aludni aluttam délután este sosetudok:D
2010. aug. 13. 23:51
18/154 A kérdező kommentje:
tölem bármi jöhet:D am ti merrefele laktok meg mennyiidösek vagytok? mármint 1ikötök irta a korát:D
2010. aug. 13. 23:55
19/154 anonim válasza:
én kérdeztem h miért nem alszol:D
17/L
20/154 anonim válasza:
Miskolctól nem messzee lakok és 15 vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!