Kevés táplálkozástól lehetséges hogy nem jön meg a menstruációm?
Már 8 napja késik a menstruációm.
Viszont hónapok óta 900 kcalt eszek naponta, de eddig mindig időben, sőt leginkább előbb jött meg. Kimaradhat emiatt ?
Nagyon félek hogy esetleg terhes vagyok.
Én nem szedhetek gyógyszert. Barátom meg nem szereti a gumit. Sosem volt ebből semmi baj. Nem voltak necces szituációk.
Egyedül az előváladék miatt aggódom
A megszakításos közösülés nem védekezési módszer. Szimplán csak szerencséd volt eddig, most meg lehet már ott nő benned a gyerek.
"Barátom meg nem szereti a gumit." - és apuka az szeretne lenni? Te anya? Nem úgy tűnik, hogy alkalmasok vagytok rá, ha az egyiknek az élvezet a fontosabb, a másiknak meg az idegőrlő stressz. Az szexel védekezés nélkül, akinek nem okoz problémát, hogy esetleg becsúszik a gyerek, mert akkor bevállalja, felneveli, legfeljebb nem lesz ott a családi sztorik között, hogy senki nem várta, csak balesetből lett.
Bakker, nem szereti a gumit... hát akkor dugni se szeressen!
Megáll az eszem! Micsoda hímsoviniszta felelőtlen f@sz!!
Teljesen igazad van! Én sem támogatom a dolgot, amíg a kapcsolatunk elején voltunk addig mindig védekeztünk. Csak aztán valahogy elmaradt. Én sem támogatom a dolgot. Ő nem akar gyereket és minden áron azt akarná hogy elvetessem. Én viszont erre nem lennék képes.
Köszönöm a válaszokat!
Legkésőbb szerdán tesztelek mert már nagyon aggódom. Tüneteket is észlelek amik noha megegyeznek a menstruációs tünetekkel, terhességre is utalhatnak.
Az étkezésre is próbálok figyelni.
Sokmindenben egyetértek veled.
Eléggé elgondolkodtat ez a szituáció mindenféle szempontból
Én nem voltam és talán sosem leszek olyan vékony mint te voltál, ezért is kétséges hogy a kaja miatt marad ki.
Nálam az evés probléma másban gyökerezik. Ráfüggtem a sikerélményre. Úgy érzem semmiben sem vagyok jó, csak abban hogy kibírjam hogy alig egyek.
Barátommal viszont tényleg lesz miről elbeszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!