Mikor fogok végre újra menstruálni?
Februárban volt az utolsó havi vérzésem, miután 1-2 kilót leadtam. Akkor még 15 éves voltam és kb 63 kiló.
Mostmár betöltöttem a 16-ot, töbé-kevésbé túl vagyok egy eveszavaron, amely során lefogytam 48 kilóra. Jelenlegi testsulyom 53 kg korul van (pontosan nem tudom, nem méregetem) de ami a lényeg: rendesen eszem, bármit ami jól esik és amennyi csak belém fér. Mégsincsen semmi jele a menstruációmnak.
Tudok-e tenni valamit?
Nektek van saját tapasztalatotok, esetleg bármi tippetek hogy mi lehet az ok? És mikor áll vissza az egyensúly?
A testzsir százalékot kell valóban meg növelni. Ugyanabban a helyzetben voltam mint te, csak nekem kb 2 évig nem volt meg 30 kg fogyas után. Nálam is mindent rendben tálat az orvos.
Rendesen ettem , kicsit kevesebbet tornaztam stb és en sem értettem miért nem jön meg.
De várni kellett egy kicsit hogy helyre álljon. Kb 6 hónap rendes éves stb. utan jött meg előző hónapban ujra :)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!