Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem kezdtem el menstruálni...

Még nem kezdtem el menstruálni, pedig már elég idős vagyok. Lehet ennek konkrét oka?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem az anyámat, neki 13 éves korában jött meg először. Én annál már több mint egy évvel idősebb vagyok ,és még mindig nincs meg. Tudom, "addig örüljek amíg nincs meg", mert csak probléma, de már minden osztálytársamnak megvan, és kezdek aggódni... velem van a baj?

2020. szept. 27. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
26 elmúltál már?
2020. szept. 27. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
*16
2020. szept. 27. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

14 vagy 15 éves lehetsz akkor. Ha 16 éves korodig nem jön meg az első akkor mindenképpen orvos.

Nem vagy esetleg túlsúlyos, esetleg túl vékony?

2020. szept. 27. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 15 es fel eves koromban jott meg, bar 13 evesen alakultam ki, es akkor szamitottam ra. Utana csendben rettegtem, es magatol megjott. Bizonyos elteresek vannak, de 16 evesen orvoshoz kell fordulni. Oke, most Covid van. Van olyan ismerosom, akinek hormoninjekcioval hoztak meg, es azt hiszem, a tovabbiakban is valameddig be kellett avatkozni. Viszont noies, fejlett lany volt, kesobb pedig lett ket gyereke is.

Amugy nekem mikor megjott, utana fel ev szunet volt, stb... es egeszseges no vagyok.

2020. szept. 27. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi okod az aggodalomra. Én 10 évesen menstruáltam, nagyon nem voltam felkészülve rá, a barátnőm 40kg vasággyal 17 volt, mindkettő normális. A hormon háztartás bonyolult dolog, ha elkezdesz csípő, mell tájon gömbölyödni, szőrösödni lágyék, hónalj részen, esetleg bővebb hüvelyi nedvességet tapasztalni, akkor nemsokára meg fog jönni.
2020. szept. 27. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
Őrülj neki, nem olyan jó dolog az. Úgyis meg fog jönni hamarosan, ne siettesd a dolgot. Szenvedhetsz majd eleget vele később. Nekem 12,5 éves koromban jött meg és én örültem volna, ha még 1-2-3 évig nem kellett volna ezzel szenvednem, nem voltam még kész erre.
2020. szept. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!