Támogatnátok azt a kezdeményezést, hogy távolítsák el az oldalról azokat, akik másokat sértegetnek?
Nekem nagyon elegem van, hogy a legtöbb válaszoló, lehülyézi, baromozza, szerencsétlenezi stb. a kérdezőt, esetleg az előző hozzászólókat. Az ilyeneket jelenteni kellene, és pár után, törölni.
Én kikérem magamnak, hogy csak azért, mert én azt mondom, piros, a másik viszont zöld, már mindjárt ismeretlenül mindennek elhordjon.
11:23-as kifejtené? Esetleg egy olyan embert "tisztelhetünk" benned, aki egyetért:
-az oltogatással
-mások megalázásával
-negatív töltetű gondolatok kiírásával
-rosszindulatúság létjogosultságával
?
"11:23-as kifejtené? Esetleg egy olyan embert "tisztelhetünk" benned, aki egyetért:
-az oltogatással
-mások megalázásával
-negatív töltetű gondolatok kiírásával
-rosszindulatúság létjogosultságával
?"
Hű, de hivatalos! Legyen hát! Parancsoljon Hölgyem/Uram, kifejtem Önnek, ha már ilyen kedvesen kért.
Nem támogatok egy olyan kezdeményezést, hogy valakit csak azért tiltsanak ki az oldalról, mert egy érzékenylelkű mimózának nem tetszett a kérdésre adott válasza. Nem támogatom, hogy kitiltsanak valakit az oldalról, mert kendőzetlenül leírta a véleményét. Nem támogatom, hogy valakit azért tiltsanak ki az oldalról, mert esetleg egy rosszabb napján tett egy bunkó (megjegyzem, ami Önnek bunkó, az lehet, hogy másnak még simán belefér) megjegyzést.
Rátérve a kérdés második felére. Totálisan hidegen hagy, hogy Ön, vagy bárki itt az oldalon tisztel-e, vagy sem. Amennyiben az idézőjeles megjegyzést piszkálódásnak, netán oltogatásnak (ebbe bele sem merek gondolni) szánta, úgy ismételten célt tévesztett, mert csak mosolygok az ilyesmit.
És igen, adott esetben egyetértek az oltogatással, mások megalázásával, negatív töltetű gondolatok kiírásával, valamint a rosszindulatúság létjogosultságával is. Jól is néznénk ki, ha nem ezt tenném, hisz egy oltogató, megalázó, negatív és rosszindulató személy vagyok. :)
Remélem válaszom teljes mértékben kielégítette a kiváncsiságát és nem maradt kérdés megválaszolatlanul. ;)
Tisztelettel: 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!