Támogatnátok azt a kezdeményezést, hogy távolítsák el az oldalról azokat, akik másokat sértegetnek?
Nekem nagyon elegem van, hogy a legtöbb válaszoló, lehülyézi, baromozza, szerencsétlenezi stb. a kérdezőt, esetleg az előző hozzászólókat. Az ilyeneket jelenteni kellene, és pár után, törölni.
Én kikérem magamnak, hogy csak azért, mert én azt mondom, piros, a másik viszont zöld, már mindjárt ismeretlenül mindennek elhordjon.
,,Lehet jelenteni a válaszokat, ha úgy döntenek, hogy tényleg inzultáló, akkor törlik. Egyébként ha letörlik a felhasználót, ha tovább akar sértegetni másokat, előbb-utóbb úgy is felregisztrál mégegyszer.,,
Nem tud a saját gépéről feljönni erre az oldalra, másik felhasználónévvel sem, és ha másik gépről is próbálkozik ugyan azzal a jelszóval,akk arról sem fog tudni feljönni, ez tapasztalat.:D Igaz, én nem sértegettem senkit, csak itt ismiztem és töröltek.:S
Azt hiszem egy év kellett, h újra visszaengedjenek.
Én is egyetértek!
Van aki csak fikázni jön ide. A mindennapi fusztrációját itt vezeti le.
A normális kérdésekre is jönnek hülye ,ostoba válaszok.
Aztán meg ha veszekedés van, akkor a kérdésre meg nem válaszolnak. Elkanyarodik az egész vitába!
MOndjuk én azzal is megelégednék ha lehetne a kérdezőnek törölni a kérdést. De ez is nagyon jó ötlet!
Nem jó ötlet. Én nem sértegetni jövök ide hanem segíteni de néha vannak olyan kérdések amin annyira felhúzom magam! Ha meg akarom mondani a kérdezőnek h egy ribanc kis senkiházi akk hadd legyen már szabad megmondanom!
Például ennek a kérdésnek a kérdezője sztem túlérzékeny és hisztis :P:P Én is kaptam már sz@rt a kérdésemre de az olyannal nem foglalkozok, aminek nincs alapja. Aminek van, elgondolkozok rajta. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!