Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Támogatnátok azt a kezdeményez...

Támogatnátok azt a kezdeményezést, hogy távolítsák el az oldalról azokat, akik másokat sértegetnek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon elegem van, hogy a legtöbb válaszoló, lehülyézi, baromozza, szerencsétlenezi stb. a kérdezőt, esetleg az előző hozzászólókat. Az ilyeneket jelenteni kellene, és pár után, törölni.

Én kikérem magamnak, hogy csak azért, mert én azt mondom, piros, a másik viszont zöld, már mindjárt ismeretlenül mindennek elhordjon.

2010. aug. 13. 16:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen egyetértek. Ha valaki nem tud értelmes választ adni ne írjon semmit.Én is olvastam már rossz és valóban rossz választ mégsem hülyéztem le a másikat, tévedni emberi dolog...
2010. aug. 13. 16:44
 12/26 anonim ***** válasza:

,,Lehet jelenteni a válaszokat, ha úgy döntenek, hogy tényleg inzultáló, akkor törlik. Egyébként ha letörlik a felhasználót, ha tovább akar sértegetni másokat, előbb-utóbb úgy is felregisztrál mégegyszer.,,

Nem tud a saját gépéről feljönni erre az oldalra, másik felhasználónévvel sem, és ha másik gépről is próbálkozik ugyan azzal a jelszóval,akk arról sem fog tudni feljönni, ez tapasztalat.:D Igaz, én nem sértegettem senkit, csak itt ismiztem és töröltek.:S

Azt hiszem egy év kellett, h újra visszaengedjenek.

13/26 anonim ***** válasza:
Egyszerű:töröld magadat az oldalról.
 14/26 anonim ***** válasza:
51%
Ja, engem is folyton le szánalmasoznak, meg hülyéznek, mert annyi, de annyi okos ember van, csak én vagyok szánalmas. :D
2010. aug. 13. 16:50
 15/26 anonim ***** válasza:
16:37-félig-meddig egyetértek,de ugyan már azt hagy döntsem már el én,hogy leszavazlak-e.azért figyelj már oda,mit írsz
2010. aug. 13. 16:53
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek.. ezt nézzétek meg! (csak az egyik választ szeretném kihangsúlyozni,de úgyis észre fogjátok venni)
2010. aug. 13. 16:56
 17/26 anonim ***** válasza:
egyébként,ha megtaláltátok azt a választ,pontosan ez az:"te radikális senkiházi...",azt is bejelentettem,de a moderátorok,hát,moderátorok őszintén,nem sokat csinálnak,de ha persze valami kissebséggel kapcsolatos,akármi,akkor máris törlik a kérdést.
2010. aug. 13. 16:59
 18/26 anonim ***** válasza:
69%

Én is egyetértek!

Van aki csak fikázni jön ide. A mindennapi fusztrációját itt vezeti le.

A normális kérdésekre is jönnek hülye ,ostoba válaszok.

Aztán meg ha veszekedés van, akkor a kérdésre meg nem válaszolnak. Elkanyarodik az egész vitába!

MOndjuk én azzal is megelégednék ha lehetne a kérdezőnek törölni a kérdést. De ez is nagyon jó ötlet!

2010. aug. 13. 17:01
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem jó ötlet. Én nem sértegetni jövök ide hanem segíteni de néha vannak olyan kérdések amin annyira felhúzom magam! Ha meg akarom mondani a kérdezőnek h egy ribanc kis senkiházi akk hadd legyen már szabad megmondanom!

Például ennek a kérdésnek a kérdezője sztem túlérzékeny és hisztis :P:P Én is kaptam már sz@rt a kérdésemre de az olyannal nem foglalkozok, aminek nincs alapja. Aminek van, elgondolkozok rajta. Ennyi.

2010. nov. 25. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:
A fenti jelzők még beleférnek mivel a véleményhez való jog mindenkit megillet akárhogy is fejezi ki magát az illető, de a lezsidozó, lecigányozó kijelentéseket használóval szemben büntetést alkalmaznák.De hát ebben ennek az oldalnak mi lenne az ület, ha pl egy hétre letiltanám az illetőt, hiszen ez nem nonprofit oldal tudomásom szerint.
2010. nov. 25. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!