Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Támogatnátok azt a kezdeményez...

Támogatnátok azt a kezdeményezést, hogy távolítsák el az oldalról azokat, akik másokat sértegetnek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon elegem van, hogy a legtöbb válaszoló, lehülyézi, baromozza, szerencsétlenezi stb. a kérdezőt, esetleg az előző hozzászólókat. Az ilyeneket jelenteni kellene, és pár után, törölni.

Én kikérem magamnak, hogy csak azért, mert én azt mondom, piros, a másik viszont zöld, már mindjárt ismeretlenül mindennek elhordjon.

2010. aug. 13. 16:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%
teljesen egyetértek, azt bírom főleg amikor leszavaznak mindenkit, meg butának, hülyének, ribinek nevezik az illetőt.
2010. aug. 13. 16:37
 2/26 anonim ***** válasza:
97%

támogatom.. de amugy nem kell annyira sziven venni.. csak hát..ha valaki elkezdi akkor a többi megy a barom után:D

tisztelet a kivételnek..

3/26 anonim ***** válasza:
81%
hát pedig sokan ,nagyon sokan csak a beszólások miatt járnak ide
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Lehet jelenteni a válaszokat, ha úgy döntenek, hogy tényleg inzultáló, akkor törlik. Egyébként ha letörlik a felhasználót, ha tovább akar sértegetni másokat, előbb-utóbb úgy is felregisztrál mégegyszer.
 5/26 anonim ***** válasza:
73%
EGYETÉRTEK:D támogatnám:)
2010. aug. 13. 16:39
 6/26 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy az a 28/N kedves kérdező?:D
2010. aug. 13. 16:39
 7/26 anonim válasza:
45%
bár senkinek nem esnek jól a beszólások, de ha a kollégádnak nem tetszik a stílusa őt is kirúgatod? szólásszabadság vagy mi...
2010. aug. 13. 16:40
 8/26 A kérdező kommentje:

egy idő után, majd megunja, hogy mindig törli... :-)

Ma 4 kérdés kapcsán lettem lehülyézve, majomozva, idótázva. Pedig a google segítségével, tudományos szövegek alapján írtam be a választ, nem saját kitalációt. De a másik válaszolónak nem tetszett, és ezt már mindjárt feljogosítónak találta a sértegetésre...

2010. aug. 13. 16:40
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Te most túlérzékeny vagy,esetleg jellemhibás?
2010. aug. 13. 16:41
 10/26 A kérdező kommentje:

23 N

te kit sértettél meg?

2010. aug. 13. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!