Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sürgőőős!!! holnap szilveszter...

Sürgőőős!!! holnap szilveszterkor lessz korlátozás?8 ig?vagy hogy lessz?

Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is inkább befejezem... Nem akarom, hogy a dühöm vak gyülöletté alakuljon...belefáradtam...

Inkább iszom egy sört és videókat nézek. Ti meg csináljatok amit akartok.

Az egyetlen értelmes hobbim és a szabadság hiányzik. De majd beadatom az összes szart, aztán már az sem fog.

2020. dec. 31. 00:26
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ne értsd félre. Nem csak azért csinálom, mert normális életet szeretnék élni. Csak undorodom attól a cinizmustól, erőszaktól és vérengzéstől, ami a normális embereket éri...

És nem azért mert valami világvége hívő vadbarom vagyok.

Bezárnak boltokat, mert 60 éves embert beengedtek és nem múlt el 65 stb...

2020. dec. 31. 00:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó, vannak ilyenek.

De most már bírd ki azt a pár hónapot, vagy menj el tesztelni az orosz vakcinát.

Az sem halálos, és utána szabad vagy.

2020. dec. 31. 01:17
 14/15 A kérdező kommentje:
A korona vírus kamu kész.mindenki saját maga döntse el!minden nap rengeteg emberrel érintkezek sosem hordok maszkot se kézfertőtlenítő és mégsem kaptam el....
2020. dec. 31. 11:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Vakcinát meg ha kötelező lenne se hagynám hogy be adják!!!csak méreg!
2020. dec. 31. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!