Szlovákiában mennyire vannak most korlátozások? Ott mekkora a szigor? 19/f
Pár haverom van onnan, ők azt mondták semmi extra ellenőrzéssel eddig még nem találkoztak. Szilveszterre szeretnék átmenni én is, ott lesz buli meg minden.
Azt mondják náluk falun is minthogy márciustól szigor van, de azóta is feketén nyitva van a kocsma, minden hétvégén házibulikat tartanak. Állítólag náluk a környéken nem volt még koronás, vagyis nem tudnak senkiről, ezért is szrnak rá az intézkedésekre, maszkot sem hordanak csak üzletben, mert ott kötelező.
Nem egyszer voltak fent nekik instagramon is videók, tényleg vannak bulik, és nem is kevés ember van ott.
Határon mennyire lenne nehéz átjutnom? Ők eljönnek értem Komáromba, azt mondták ott fognak várni a hídnál, csak a hídon jussak át. Visszafele meg nem lesznek gondok, mert szereznek nekem negatív tesztet január 2.-i dátummal.
Hivatalosan nem juthatsz át bulizni, a gyakorlat, mint előttem is írták, mást mutat.
Ez azt is jelenti, hogy ugyan jelen ismereteink szerint megoldható , amit szeretnél, de egy rossz szavad nem lehet, ha visszafordítanak, odaát megbírságolnak vagy idehaza karanténra köteleznek. Te tudod, mindez mivel járna a saját életedre nézve , te döntöd el, kockáztatsz-e egyetlen buli kedvéért.
Szlovák magyar határon napi szinten jönnek mennek az emberek, osztrák magyar szintén ez van.
napi szinten ingázok a három ország között meló miatt.
Jövök megyek, max a magyar rendőrök szoktak néha kérdezősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!