Sürgőőős!!! holnap szilveszterkor lessz korlátozás?8 ig?vagy hogy lessz?
Lesz korlátozás.
Csak 24-én estére oldották fel.
jaja szükséged lenne rá mi hogy bulizz idegenekkel...
aztán meg 1 hét múlva amikor a tüdődet kiköhögöd az intenzíven akkor meg az lenne a bajod, hogy miért....
De legalább az ő döntése volt. Egyébként meg sokan most kezdenének élni, nem bezárkózva meghalni egy pincében.
Az ismeretlen és idegen ember sem feltétlen ellenség...gondolom ez egyértelmű...
de nem ám!
csak csúnya dolog megdögleni úgy, hogy elkerülhette volna...
Persze aki nem akar dolgozni, tanulni, annak kényelmes otthon.
De mások éhen halnak miatta.
Ha megkapjuk a COVID vakcinát, akkor már az influenza sem fog elvinni senkit?
Persze, az nem olyan veszélyes...
Ha olyan veszélyes lenne, nem ez a bohóckodás történne, hanem minden azonnal le lenne zárva, főleg a határ.
Sajnálom, hogy valaki félti a szerettét. De ahhoz nekem nem kell otthon maradnom.
Azt is sajnálom, ha valakinek leégett a feje. Már tényleg nem tudok másra gondolni, hogy mi jó a maszkban. Lehet beöltözni nélkülem is szkafanderbe.
Kántorként, hitoktatóként nem gondoltam volna sosem, hogy ezt leírom majd egyszer:
'Jézus te hülye vagy!'
De meg kellett tennem. Jó poénjaid vannak általában itt, de most elég durván ostobaságokat írsz hallod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!