Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez durva volt! Nagy vihar...

Ez durva volt! Nagy vihar volt ma éjszaka! szerbiai vok és itt nagyon nagy zivatar volt, nagyor dörgött és villámlott, és nagy jégdarabok verték az ablakomat, néhol még a plafon is beázott.! Nagyon féltem! Ti is féltek ilyen nagy viharban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 07:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jah és második válaszoló!!! nem butaság!! szerintem jó! énis kiskoromban odamentem anyukámék ágyába!!! még most is néha!!!!
2010. aug. 16. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is szerbiai vagyok.

Hát utáltam augusztus 13.-át [péntek 13.-a volt xD].

Zentai vagyok, gondolom láttad a Magyar Szó-ban, hogy mi volt itt.

Hozzánk a házba nem folyt be a víz, de a garázsba pl igen, és megfulladt az egyik 3 hetes kiscicám :'(

A tóparton pedig térdig ért a víz...

Én meg átaludtam ezt az egészet..

2011. jan. 11. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
én is zentai vagyok. abban a viharban nálunk az elektromos feszültség kicsapta a TV-t és a gépet is (mind2 ki volt húzva!) nagyon durva vihar volt az :S
2011. febr. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!