Ez durva volt! Nagy vihar volt ma éjszaka! szerbiai vok és itt nagyon nagy zivatar volt, nagyor dörgött és villámlott, és nagy jégdarabok verték az ablakomat, néhol még a plafon is beázott.! Nagyon féltem! Ti is féltek ilyen nagy viharban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 07:27
1/13 anonim válasza:
én igen.. bár nállunk nem volt dörgés.. de viszont a villámlás oylan sűrű volt, mint ha a villanyt csukogatták volna föl és le.. :(
2/13 anonim válasza:
Hát én nagyon!Ha egyedül vagyok itthon a kislányommal,akkor bebújunk az ágyba és jó szorosan össze ölelkezünk.Tudom butaság,de én egyszerűen aludni sem tudok ilyen nagy viharban.
3/13 Ikszdé xD válasza:
Megértem, hogy ti féltek, de én egyszerűen imádom. <3
6/13 anonim válasza:
Nálunk akkorákat dörgött mintha a szomszédban robbantttak volna O.o...meg azok a villámok O.o...ááá >.<..és legalább 3x visszajött a vihar x.X....rossz volt ...naggyon rossz >.<
7/13 anonim válasza:
Én is szeretem a vihart főleg nézni ahogy villámlik :)
8/13 Ikszdé xD válasza:
Jaja...imádom <3 Egyszer az volt, hogy egész éjjel dörgött-villámlott én meg fennmaradtam reggelig. xD
A poén, hogy másnap magyar félévi volt.
9/13 anonim válasza:
Én nem félek a viharban. Szeretem nézni én is.
Viszont az ablakot be szoktam csukni, ha vihar van, mert úgy nem hallatszik olyan hangosan a dörgés. XD
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...mondjuk énis szeretem nézni ha meg messzebb van a vihar, meg azt is szeretem nézni ahogy esik az eső, de akkor is a múltkori nagyon ott volt felettünk, és nagyon hangos volt!!!!
2010. aug. 16. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!