T i is nyomon követitek a zivatarokat?
Figyelt kérdés
én imádom folyton a radarképet lesem valamelyik honlapon ha egy cella lép be az országba2010. aug. 11. 21:51
1/7 anonim válasza:
Nekem a farkam is feláll!!!
Na amúgy én azért nézem, mert motorozom és nem olyan vicces mikor elkap az eső, szal van amikor órákat ott ülök, hogy merre megy...
2/7 anonim válasza:
Érdekelne,hogy hol követed nyonmon..,kiváncsi vagyok rá!Én csak az időjárás grafikonokat szoktam egyébként bújni,az annyira nem érdekes!:s
3/7 A kérdező kommentje:
met.hu és ott a radarképen vagy idokep.hu: itt ha nagy viharok vannak akkor részletes radartérképet is kiraknak valamint szokott menni a percről percre és egy nagycsomó város jelenlegi égképét is megnézheted
2010. aug. 11. 22:09
4/7 anonim válasza:
Én is a met.hu-t szoktam vizslatni,de akkor ez elkerülte a figyelmem..:/ Köszi szépen,mindjárt megnézem!=)
5/7 anonim válasza:
Én az időkép.hu-n szoktam nézni a helyzetjelentéseket. Sokszor egész beleborzongok.
7/7 A kérdező kommentje:
ez a pénteki zivatar minket telibekapott nagyon megjártuk :S
2010. aug. 12. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!