Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian SP-t?

Miért utálják annyian SP-t?

Figyelt kérdés
Mikor nemhiába jutott oda ahol van..
2010. aug. 11. 21:48
1 2 3 4 5
 41/45 haggyámán ***** válasza:

Ikúfájt!!4négy1,,!

Szerencsére nem vagyok rá féltékeny. Nem kívánom az életet. Szerinted hány _igaz_ barátja lehet, aki nem csak a sztárt, a hírnevet, a pénzt látja benne? Nem sok.

2010. aug. 11. 23:13
 42/45 A kérdező kommentje:
komolyan mondom szánalmasak vagytok..
2010. aug. 11. 23:41
 43/45 anonim ***** válasza:
értsd már meg, hogy nemakarunk eljutni oda ahol ő van :D, védd meg máshogy vagy nekem mind1 én lesz*rom azt a bu*it de ne hasonlítgass hozzá minket, sztem férfi ember nem rá akar hasonlítani.
2010. aug. 12. 00:33
 44/45 anonim ***** válasza:

MIÉRT? HOVÁ JUTOTT EL ?:D

kép maradsz, kép maradsz sallalaa meg partiarc. van egy rakás tucatszáma, ugyanolyan hangzással. a magyar justin bieber kb, de ami gázabb, az az hogy kopizza is... -.- istenem, na ez a szánalom. egyébként meg mit érdekel, mit gondolunk róla? jó hogy nem mindenki ugyan azt szeret, baz.dmeg. elég unalmas lenne az élet. na, mindegy, lényeg a lényeg, a sok 12 éves tucatlány, mind egyformák... ők tartják még életben. meg az az idióta VIVA... külföldön körberöhögnének minket érte, bass.zameg. de nem baj, szeresd csak, légy igénytelen! majd rájössz pár év múlva - mikor ő már sehol nem lesz és te is felnősz.

2010. aug. 12. 04:03
 45/45 anonim ***** válasza:
Mert tehetségtelen majom, és csak a család jó anyagi hátterének köszönheti azt ahol van. Bár én nem irigylem őt sem, mert akinek ilyen közönsége van arra én inkább nem vágynék. Sokszor kezdek rádöbbenni arra hogy a közönség még botfülűbb és idiótább mint sp. Megérdemlik az ilyen hülyét. Ez a baj Magyarországon hogy az a sztár akinek sok pénze van és nem az akinek valóban van tehetsége, de sebaj, mert még Sp-re 10 év múlva senki nem fog emlékezni addig a nagyokra mint a Tankcsapda, Omega stb. akik valamit is letettek az asztalra, azokra még akkor is sokan fognak.
2010. aug. 12. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!