Ciki egyedül menni bárhova is?
Ti mit gondoltok erről?
Egyedül még nem mentem sehova.
De szeretnék már...Mondjuk az gáz lenne, ha erdőbe kirándulni egyedül mennék, vagy mondjuk városba, esetleg lemenni sétálni ??
:-S
Miért lenne ciki?
Úgy lehet csak igazán ismerkedni!
Igen ultra ciki,nagyon gáz!Ki se nézz az ablakon,főleg,ha utca felé van,mert még kiröhögnek!Csak is anyukáddal,vagy apukáddal vagy esetleg vmi ismerőssel nézz ki!
Én utcára,ha ki megyek ég a pofám,de ilyenkor elbújok a kukába és megvárom, míg vki kijön értem...
Jó, akkor nem ciki.:-D Csak egy kicsit veszélyes.
Mondjuk én mindig olyanokat látok akik párban mennek.Csak ritkán látok egyedül valakit.
Köszi a lepontozást én csak őszinte voltam;)
Egy ilyen kérdést,hát bazz:DEz olyan volt,h "nem baj,ha levegőt veszek?"Nem sőt még ki is fújjuk,de akkor is kedves kérdező gondolkodj,nem járkál mindenki párban,mert,h ciki egyedül:Dmért ciki?honnan vetted ezt?:D
Tesóm (ugyan nem ezzel a szóval illette), de ő azt mondta, hogy miért nem inkább barátokkal megyek, vagy bárki mással?Miért egyedül megyek? Meg lehord mindennek ilyen téren.
Annyi a különbség, hogy ő társasági ember én viszont nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!